x تبلیغات
ویژگی های غذای ایرانی

ویژگی های غذای ایرانی

فروشگاه آنلاین مواد غذایی ایرانی در آلمان

ویژگی های غذای ایرانی

 

ویژگی های غذای ایرانی

 

 

وعده های غذایی ایرانی از نظر مواد مصرفی، شیوه پخت غذا و ادویه های خاص تفاوت عمده ای با غذاهای سایر کشورهای جهان دارد. ما در این مطلب از وبسایت یلدا شاپ،  سوپر مارکت آنلاین ایرانی در آلمان، شما را با تفاوت عمده غذای ایرانی با سایر کشورهای جهان آشنا می کنیم.

 

مصرف زیاد برنج و نان در ایران

چشم گیر ترین تفاوت غذاهای ایرانی با غذاهای سایر کشورها استفاده از برنج در اغلب وعده های غذایی است. بیشتر غذاهای ایرانی با برنج سرو می شود و این موضوعی جالب برای جهانگردانی است که به ایران سفر می کنند.

برنج اصلی ترین ماده غذایی در همه وعده های مصرفی یک فرد ایرانی است. مرغوب ترین برنج ایرانی، برنج شمال است که از شهرت زیادی در جهان برخوردار است.

همچنین نان وعده ای حذف نشدنی از سفره های ایرانی است. ایرانی ها متناسب با نوع غذا از نان های مختلفی استفاده می کنند. برخی از انواع نان های ایرانی: سنگک، بربری، لواش، تافتون و …

ایرانی ها معمولا برنج را با انواع سبزیجات، ماهی، گوشت سفید یا قرمز و با استفاده از ادویه های خاص ایرانی طعم دار می کنند.

برای تهیه ادویه های ایرانی می توانید از قسمت محصولات سایت ادویه جات را انتخاب کرده و ادویه مورد نظر خود را سفارش دهید.

 

سبک پخت غذاهای ایرانی

یکی از ویژگی هایی که غذای ایرانی را از کشورهای دیگر متمایز می کند شیوه پخت غذاهای ایرانی است.

در ایران بر خلاف سایر کشورها، طبخ غذا با حرارت کم و به آرامی انجام می شود و به همین علت تهیه آن مدت زیادی زمان می برد.

هر چه حرارت غذا کمتر و مدت زمان طبخ آن بیشتر باشد باعث بهتر پخته شدن گوشت یا مرغ می شود و هنگام سرو دیگر خام نیست.

 

ویژگی های غذای ایرانی

خورشت های مشهور ایرانی

  • خورشت فسنجان
  • خورشت قیمه
  • خورشت بادمجان
  • خورشت قورمه سبزی
  • خورشت کرفس
  • خورشت بامیه
برچسب‌ها: ,